Prezantohen kartëmonedhat 100-200 euro që nuk falsifikohen

Pas disa muajsh do të dalin në qarkullim në kartëmonedhat 100 dhe 200 euro që nuk mund të falsifikohen. Dy llojet e reja, të prezantuara në Frankfurt të Gjermanisë, plotësojnë serinë “Europë” dhe duhet të dalin në qarkullim duke nisur nga 28 maji i vitit 2019.

Lini Një Koment