Qalaj paralajmëron ndryshime tjera në Policinë e Kosovës

Shkarkimi i drejtorit të Departamentit për Hetimin e Korrupsionit në Policinë e Kosovës, Shemsi Igrishta, dhe  vendosja e tij si kapiten në Mitrovicë nuk është ndryshimi i vetëm që i pari i Policisë, Rashit Qalaj, ka bërë pas ardhjes së tij në këtë pozitë. 

Ardhja e drejtorit të ri në krye të Policisë së Kosovës ka sjellë shumë ndryshime në strukturën policore. Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka paralajmëruar ndryshime në të gjitha drejtoritë rajonale të Policisë.

Lini Një Koment