Rruga për në Brezovicë, pothuajse e pakalueshme

Fatos Mani, këshilltar i ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka thënë për KTV se në mbarë territorin e Kosovës, rrugët janë të kalueshme, me përjashtim të Brezovicës.

“Të gjitha rrugët janë të kalueshme, por gjendja më e vështirë është në Brezovicë. Atje ka shumë automjete dhe autobusë, të cilët po e kanë problem depërtimin lartë, prandaj kemi kërkuar ndihmë nga policia e trafikut që të bëjnë zhbllokimin e rrugës”, ka thënë Fatos Mani, këshilltar i ministrit të Infrastrukturës.