Sa zgjasin simptomat e nikotinës pas lënies së duhanit ?

Lënia e duhanit është një nga proceset më të vështira për duhanpirësit.

Simptomat e largimit të nikotinës siç janë irritimi, energjia e ulët, uria, kokëdhimbja dhe ndryshimi i disponimit, mund të zgjasin deri në tre muaj.

Vetë nikotina largohet nga trupi brenda 72 orëve pasi që keni lënë duhanin, ndërsa simptomat zbehet për 2-3 ditë.

Megjithatë për t’u larguar tërësisht ka nevojë që të kalojnë 2 deri në 3 muaj, megjithatë kjo kohë dallon nga personi në person.