Samsung prezanton TV gjigant

Samsung ka prezantuar një model gjigant të TV me gjerësi 296 cm, në show-in e teknologjisë CES në Las Vegas.

Këtë TV e ka emëruar “The Wall” (muri).

Ai përmban ekran mikro-LED, i cili është alternativë superiore nga OLED ngaqë ofron pamje të thellë dhe të hapur të ngjyrës së zezë.

Megjithatë, është thënë që do të jetë shumë e kushtueshme për t’u prodhuar.

Samsung gjithashtu ka bërë të ditur që teknologjia modulare për TV do të mundësoj porositë e madhësive të personalizuara.

Samsung modular TV in an elongated rectangular format