Samsung reklamon telefonin rezistent ndaj ujit, përfundon në gjyq

Konkurrenca Australiane dhe Komisioni i Konsumatorëve (ACCC) ka vendosur ta padisë kompaninë Samsung.

Samsung është duke u hedhur në gjyq nga mbikëqyrësi i konsumit të Australisë për dyshimin se ka bërë pretendime mashtruese në lidhje me vetitë që rezistojnë ndaj ujit të telefonave të saj, raporton “Reuters”, transmeton lajmi.net.

Konkurrenca Australiane dhe Komisioni i Konsumatorëve (ACCC) pohojnë reklamat e Samsung bërë pretendime “të rreme” për përdorimin e telefonave të saj ndërsa jeni në kontakt me ujin.

ACCC tha se kishte shqyrtuar më shumë se 300 reklama Samsung para nisjes së veprimit të saj ligjor.

Samsung tha për Reuters se do të mbrojë çështjen dhe qëndroi pranë reklamave të saj. 

Lini Një Koment