Sanchez, që merr 557 mijë euro në javë, nuk ka shënuar në Angli që nga marsi

Alexis Sanchez paraqet një dëshmi të qartë, nëse është e nevojshme ndonjëherë, se është me rëndësi që të mos merret shumë parasysh performanca në fazën parasezonale.

Ai shkëlqeu në një fazë parasezonale mjaft katastrofale që pati Manchester Unitedi në Amerikë.

Ai arriti të kompensojë kohën pasi iu bashkua ekipit me vonesë për shkak të problemeve me vizë duke diktuar tempin në stërvitje dhe duke ofruar momente premtuese.

Për kilianin, SHBA-ja ishte pozitive. Po shikohej para në stinorin e parë të plotë të tij te Manchester Unitedi, pasi ekipit iu bashkua në janar të këtij viti.

Lini Një Koment