S’do ta besoni se kjo aktore e njohur, është vajza e Gonylit (FOTO)

Seriali Nëna, është duke bërë sensacion të madh në të gjitha vendet ku është duke u transmetuar.

E me një temë të dhimbshme që cilën është duke e trajtuar ka bërë ndikim të madh edhe tek ne.

Njëra nga personazhet që ka vuajtur më së shumti është Gonyli e cila për shkak të dhunës nga burri saj detyrohet ta braktisë vajzën e saj, Zeynepin.

Por, a e dini kush është në të vërtetë vajza e saj në jetën reale ? Ajo është Gamze që në serial luan rolin e motrës së Zeynepit. Pra, Gonyli dhe Gamze në realitet janë nënë e bijë.

 

Lini Një Koment