Së shpejti përfundojnë punimet në ndërtesën më të lartë në Europë, pritet të hapet në vitin 2019

Ndërtimi i objektit më të lartë në Europë, është duke shkuar drejt përfundimit.


Qendra ‘Lakhta’ është rreth 462 metra e lartë dhe për momentin po konsiderohet si ndërtesa më e lartë në veri të globit, transmeton gazetametro.net.

E ngritur mbi një kompleks shatërvanësh në Shën Petërsburg të Rusisë, ndërtesa përbëhet prej 87 katesh.

Ajo pritet të shërbejë si zyrë qendrore për kompaninë e karburantit Gazprom.

Lini Një Koment