Shënohet goli i vitit nga goditja e dënimit

Goditja e tij mori një trajektore të pabesueshme dhe përfundoi në rrjetë.

Të gjithë e kujtojmë golin e Roberto Carlos nga goditja e dënimit në ndeshjen Brazil-Francë.

Mirëpo, një gol të ngjajshëm tani e ka shënuar edhe Walter Musona, përcjellë “Lajmi.net”.

Goditja e tij mori një trajektore të pabesueshme dhe përfundoi në rrjetë.

Atë mund ta ndiqni më poshtë. /Lajmi.net/