Shihni në 3 minuta, si kanë ndryshuar fustanet e nusërisë në 100 vjet!

Shihni këtë video, në tre minuta dhe do të kuptoni se si ka ndryshuar fustani i nusërisë që nga viti 1915 deri më sot. Sigurisht fustanet e nuseve janë gjithmonë të bukura, por me kalimin e kohës tendencat ndryshojnë dhe stilistët që bëjnë modën sjellin ide të ndryshme, sigurisht fustane më të bukura dhe të kompletuara.

http://video.corriere.it/100-anni-abiti-sposa-3-minuti/5d6ccd18-6829-11e5-8caa-10c7357f56e4?refresh_ce-cp

Lini Një Koment