Shkumbin Demolli jep dorëheqje nga Partie Euroatlantike, nuk e kandiduan për deputet

Shkumbin Demolli ka dhënë dorëheqje nga Partia Euroatlantike e Kosovës.

Sipas tij, fillimisht është propozuar për deputet dhe pastaj është larguar nga lista nën arsyetimin se kështu ka vendosur Kryesia.

“Me keqardhje dua të ju njoftoj se më nuk jam në listë për deputet në këtë mandat, përfundimisht i ndaj rrugët me këtë parti, me mashtrues nuk mund të qëndroj”.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e plotë të tij në Facebook.

Lini Një Koment