Sonte Lëvizja BESA shpall Kryesinë Qendrore

Lëvizja BESA sonte do të mbaj mbledhjen e parë të Kuvendit Qendror pas Kongresit, ku edhe do të përcaktojë anëtarët e Kryesisë Qendrore dhe organet e tjera, raporton Almakos.

“Sonte (12.03.2018) ora 18:00 do të mbahet mbledhja e parë e Kuvendit Qendror të Lëvizjes BESA. Mbledhja do të mbahet në selinë e Lëvizjes BESA në Shkup (Hristijan Todorovski Karposh 84 A). Një ndër pikat e rendit të ditës është edhe zgjedhja e Kryesisë Qendrore të Lëvizjes BESA”, – thuhet në njoftimin e Lëvizjes BESA.

Lini Një Koment