Stoltenberg: Zaev është heroi im

Në fund të pres-konferencës së përbashkët të Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg dhe kryeminsistrit të Maqedonisë Zoran Zaev ndodhi një situatë interesante. Konkretisht, në fund gazetarët kërkuan që Stoltenberg dhe Zaev të shtrëngojnë edhe një herë duart, kurse gjatë kësaj, Stoltenberg për Zaev tha:

“Mik i mirë. Ai është heroi im.