Takohen gratë e Edi Ramës, çfarë i bashkon Lindën dhe Dalinën?

Jo vetëm ‘dashuria’ për Ramën, por dashuria për pikturen duket se i ka bërë bashkë dy ‘zonjat’ e Edi Ramës.

Ish-gruaja Delina Fico, sot gruaja e ministrit të Ramës, Bledi Çuçi, dhe gruaja aktuale të kryeministrit, Linda Rama, janë fotografuar sërish bashkë.

Kjo në fakt nuk është hera e parë që Linda Rama dhe Dalina Fico fotografohen bashkë. Duket se ata janë shumë mike, pavarësisht faktit se njëra është gruaja dhe tjetra ish-gruaja e kryeministrit të Shqipërisë.

Fico dhe Linda Rama kanë edhe interesa të përbashkëta që lidhen me fondacionin Soros ku edhe marrin fonde pa fund.

Lini Një Koment