Të dënuarit në rastin ”Monstra” tregojnë tmerrin në burgje (Video)

Sami Luta, Haki Aziri dhe Agim Ismailoviq kanë treguar për TV Shenja se çfarë maltretimi kanë vuajtur në burgjet e Maqedonisë për një akuzë që as që e kanë bërë.

Haki Aziri ka treguar edhe se në burg ka përgatitur edhe vrasjen e tij.

Lini Një Koment