“Të ‘fortit’ e kësaj bote ‘humane’ kanë vendosur që palestinezët t’i bëjnë kurban – t’i varrosin në themelet e shtetit hebre!”

Kim Mehmeti: “Izraeli mbase është i vetmi shtet të cilit i është ‘lejuar’ terrori shtetëror! Dhe andaj, para syve të botës, ky shtet ushtron gjenocid mbi popullin palestinez! Së fundmi mediat raportojnë se ushtarët izraelitë kanë qëlluar për vdekje një palestinez në kufirin e Rripit të Gazës. Po, mediat vazhdojnë të raportojnë për vuajtjet e palestinezëve, e ndërkohë, Izraeli vazhdon të zgjerohet, të ndërtojë vendbanime të reja hebraike mbi rrënojat e shtëpive dhe varrezave palestineze, duke shfarosur kështu një popull të tërë! Ku ta dish, mbase të ‘fortit’ e kësaj bote ‘humane’ kanë vendosur që palestinezët t’i bëjnë kurban – t’i varrosin në themelet e shtetit hebre!”

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/pl_PL/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Palestina

Kim Mehmeti: “Izraeli mbase është i vetmi shtet të cilit i është ‘lejuar’ terrori shtetëror! Dhe andaj, para syve të botës, ky shtet ushtron gjenocid mbi popullin palestinez! Së fundmi mediat raportojnë se ushtarët izraelitë kanë qëlluar për vdekje një palestinez në kufirin e Rripit të Gazës. Po, mediat vazhdojnë të raportojnë për vuajtjet e palestinezëve, e ndërkohë, Izraeli vazhdon të zgjerohet, të ndërtojë vendbanime të reja hebraike mbi rrënojat e shtëpive dhe varrezave palestineze, duke shfarosur kështu një popull të tërë! Ku ta dish, mbase të ‘fortit’ e kësaj bote ‘humane’ kanë vendosur që palestinezët t’i bëjnë kurban – t’i varrosin në themelet e shtetit hebre!” (Kim Mehmeti)

Opublikowany przez Kim Mehmeti 19 czerwca 2018

Lini Një Koment