Telefoni juaj përgjohet shumë lehtë, kjo është mënyra se si t’i shpëtoni përgjimit |VIDEO

Specialisti i IT në emisionin “Opinion”, jep në këtë video një sërë këshillash praktike, se si ju mund t’i shpëtoni përgjimit të telefonit tuaj, në rast se dikush tenton të hyjë apo ta përgjojë atë.

Pas një ilustrimi praktik që ai realizoi me gazetaren, duke hyrë në telefonin e saj dhe duke marrë gjithë të dhënat me një program fare të thjeshtë, ai tregon se si ju mund të shpëtoni nga piratët që përgjojnë telefonat.

Ndiqni në videon më poshtë shpjegimi e plotë:

Lini Një Koment