Telefoni më i shitur në botë

A e dini cilët janë dhjetë telefonët më të shitur në botë?

Pajisjet elektronike veçanërisht telefonat mobil tashmë janë bërë pjesë e pandashme nga jeta e të gjithë njerëzve. Por, se cila pajisje duket më e përshtatshme kjo ende mbetet enigmë.

Në top dhjetëshen e interesimit të njerëzve për telefona mobil qëndron Xiaomi Redmi Note 4 (MediaTek), interesante apo jo?

Lista më poshtë rendit të gjitha brendet e telefonave të cilat janë më të përdorur dhe më të kërkuar në gjithë botën. Do të befasoheni!

1. Xiaomi Redmi Note 4 (MediaTek) 2. Samsung Galaxy J7 Prime 3. Nokia 6 4. Samsung Galaxy A5 (2017) 5. Samsung Galaxy J7 (2016) 6. Oppo F1s 7. Xiaomi Redmi Note 3 8. Xiaomi Redmi Note 4 9. vivo V5 10. Samsung Galaxy S7 edge