Tensione në një vendvotim në Çerkez të Kumanovës, thirret policia

Në fshatin Çerkez të Kumanovës janë krijuar tensione në këto momente për shkak se zyrtar i një partie është futur pa autorizim në një vendvotim. Burimet e Gazetës Lajm nga ky fshat thonë se bëhet fjalë për zyrtar të BDI-së, i cili është futur në vendvotim në momentin kur ka filluar numërimi i votave edhe pse nuk është as anëtar i Këshillit e as vëzhgues. Për rastin është lajmëruar policia dhe pritet arritja e saj në këtë vendvotim në shkollën e Çerkezit.