‘Trashuluqe’ por shumë joshëse: Kjo është e bukura Ashley Graham

Ashley Graham është njëra nga modelet me format trupore të plota, por që është joshëse dhe ka miliona ndjekës në rrjetet sociale.


Ajo numëron mbi 8 milionë ndjekës vetëm në rrjetin social Instagram, ku fansat e duan shumë për fotografitë që ajo u servon.

Ajo nuk e ka bezdi aspak që e konsederojnë si ‘vazja në mbipeshë’, sepse ka treguarshumë herë se din t’i thyej stereotipet e vëna nga shoqëria.

Këto janë fotografitë më joshëse të saj.

Lini Një Koment