Turqia bllokon qasjen në WikiLeaks, pas publikimit të 300 mijë emailave të partisë së presidentit Erdogan

Turqia ka bllokuar qasjen në WikiLeaks për qytetarët e vet, pasi janë publikuar rreth 300.000 e-maile sekrete të partisë së presidentit Erdogan, AKP.

Bordi i Telekomunikacionit dhe mbikëqyrjes së internetit në Turqi, ka bërë të ditur se ka ndërmarrë “masa administrative” kundër kësaj ueb-faqe, duke ua bllokuar kështu qytetarëve të vet qasjen në këtë faqe, transmeton Telegrafi.

Në anën tjetër, WikiLeaks ka bërë të ditur se në mesin e 300.000 e-maileve, më i “freskëti” ishte ai i datës 6 korrik, një javë para tentimit të dështuar të grusht shtetit ushtarak.

Lini Një Koment

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Email Adresa juaj nuk do të publikohet. Gjithëashtu te dhenat tjera nuk do të shpërndahen me persona të tret. Fushat e obliguara janë të Shenjosura *