Vajza e dehur i tregon “zogun” policit për të mos marr gjobë, reagimi i tij…

Të gjithëve na ka ndodhur të na ndalojë policia të paktën një herë në jetën tonë. Disa persona e marrin me të lehtë e ndërsa disa të tjerë do bënin gjithçka për të mos e paguar gjobën.  Një nga këta persona ishte dhe vajza në videon më poshtë.Ajo u ndalua nga policia e dehur, dhe refuzonte në çdo mënyrë të dilte nga makina.

Gjëndja arriti deri në atë pikë sa ajo i tregoi “zogun” njërit prej policëve për të shpëtuar.

Mos e humbisni videon më poshtë, shikoni reagimin e policit.

Lini Një Koment