‘Vdekja’ e Sinanit, ja sa shumë po vuan Zeynepi

Në Serialin, Nëna, pritet të ndodhin shumë të papritura.

Zeynepi e cila e luan rolin kryesor së bashku me Melekun, ballafaqohen me shumë situata të pakëndshme, përcjell ORAvip.

Njëra ndër to është edhe vdekja e të dashurit të Zeynepit, Sinanit.

Ai pëson një aksident duke shpëtuar fëmijën e Sules, me c rast nuk mund të i shpëtojë vdekjes.

Në varrimin e tij, Zeynep duket e lodhur dhe e zbehtë…

Kjo dëshmon se sa shumë i rëndësishëm ka qenë ai në jetën e saj…/ORAvip/

Lini Një Koment