Vetëm kjo nuk pritej, Violetë Kukaj nuse e bukur me këtë fustan(FOTO)

Këngëtarja e njohur Violetë Kukaj është një emër shumë i përmendur në mediat rozë.


Sidomos për jetën private ajo është komentuar mjaft shumë rreth ndarjes me burrin e saj.

Kjo sprovë për të lirshëm mund të themi se i ka ndihmuar për të mirë Violetës, e cila po zbukurohet çdo ditë e më shumë dhe po e vazhdon jetën si është më mirë.

Ajo shetitjet dhe udhëtimet e shumta nuk po ndalet duke i publikuar në rrjete sociale.

Sot e veshur në një fustan të bukur, Violeta duket e mrekullueshme e veshur si nuse.

Lini Një Koment