Video/ Melania Trump rrëzohet, shihni si i vjen në ndihmë bashkëshorti!

Melania Trump, zonja e parë e Amerikës ka shpëtuar për pak nga rrëzimi. Këtë herë me shumë delikatesë në ndihmë i ka ardhur bashkëshorti Donald Trump.

Trump vendosi dorën e tij në shpinën e Melanias dhe nuk e lejoi që të rrëzohej ndërkohë që çifti presidencial po ecte drejt helikopterit. Ndërkohë në video dallohet qartë trembja e saj.

Melania Trump

Melania Trump rrëzohet, shihni si i vjen në ndihmë bashkëshorti!

Opublikowany przez Dritare Net na 20 marca 2018

Lini Një Koment