VIDEO/ Porosia e plotë e ShBA’ve për Rusinë dhe Iranin

Porosia e plotë e ShBA’ve për Rusinë dhe Iranin
… Po ashtu, sonte kam edhe një porosi për dy qeveritë më përgjegjëse për mbështetjen pajisjen dhe financimin e regjimit kriminal të Assadit, për Iranin dhe Rusinë.
Ju pyes, cili popull do të donte të identifikohej me një vrasës masiv që vret burra, gra dhe fëmijë të pafajshëm? Shtete e botës gjykohet sipas miqësive që mbajnë./Sakte.net

Porosia e ShBA – ve për Rusinë dhe Iranin

Porosia e plotë e ShBA've për Rusinë dhe Iranin… Po ashtu, sonte kam edhe një porosi për dy qeveritë më përgjegjëse për mbështetjen pajisjen dhe financimin e regjimit kriminal të Assadit, për Iranin dhe Rusinë.Ju pyes, cili popull do të donte të identifikohej me një vrasës masiv që vret burra, gra dhe fëmijë të pafajshëm? Shtete e botës gjykohet sipas miqësive që mbajnë.

Opublikowany przez Sakte.net 14 kwietnia 2018

Lini Një Koment