Vidhen bitcoins në vlerë 1.2 miliard dollarë

Rreth 1,2 miliard dollarë në vlerë të valutave digjitale janë vjedhur nga kriminelët që nga fillimi i kaluar e deri më sot, sipas të dhënave të grupit punues në luftën kundër të dhënave në internet, APWG.

Vlerësimet janë pjesë e kërkimeve të kësaj organizate jo fitimprurëse mbi valutat digjitale, dhe përfshijnë vjedhjet e lajmëruar dhe të pa lajmëruara.

Bitcoin’ sigurisht ka qenë një ndër fjalët më të përmendura përgjatë muajve të fundit.

Ndryshimet që kanë pësuar falë kësaj kriptovalute ka ndikuar në reagime të shumta në mbarë botën.

 

Lini Një Koment