VMRO: Desorosizimi ka filluar dhe nuk ka kthim pas

“LSDM dhe Soros dërgojnë emaile ku thotë se do të ngrejë padi ndaj atyre që guxojnë t’i kundërshtojnë. Me shumicë e përkrahin procesin e desorosoizimit”, thuhet në deklaratën e VMRO-së.

Nga VMRO-DPMNE thonë se Maqedonia do të lirohet nga “e keqja e një pjese të sektorit civil” dhe se ky proces sapo ka filluar dhe nuk do ketë kthim pas.