Vriten 8 persona në shtëpinë e ministrit (FOTO)

Militantët talebanë kanë sulmuar me bombë dhe kanë marrë peng disa persona në shtëpinë e një anëtari të parlamentit në Kabul të Afganistanit.

Nga ky sulm tetë persona u vranë, përfshirë edhe dy nipërit e ministrit Mir Wali.

BBC raporton se Wali i ka mbijetuar sulmit, kur tre persona të armatosur kishin shpërthyer eksplozivë para shtëpisë së tij, transmeton Express.