Vritet me thikë 20-vjeçari nga Saraj

Një 19-vjeçar nga Gërçeci është arrestuar si pasojë e vrasjes në një objekt në Saraj. Sipas informacioneve të MPB-së, kundër A.SH. i moshës 19-vjeçe është ngritur padi penale për veprën vrasje, – transmeton “Tetova1”.
“Vrasja ka ndodhur më 9 të këtij muaji, në fshatin Saraj. Si pasojë e grindjes ndërmjet të akuzuarit dhe 20-vjeçarit të ndjerë nga Kopanica, N.P., i akuzuari e ka goditur në qafë 20-vjeçarin me një mjet të fortë, si pasojë e së cilës ai ka ndërruar jetë pas disa ditësh”, – njofton MPB-ja.
Gjykata i ka shqiptuar arrest 30-ditësh të akuzuarit.

Lini Një Koment

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Email Adresa juaj nuk do të publikohet. Gjithëashtu te dhenat tjera nuk do të shpërndahen me persona të tret. Fushat e obliguara janë të Shenjosura *