VV kërkon seancë për arsimin pauniversitar

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se grupi parlamentar i këtij subjekti politik ka dorëzuar kërkesën që Kuvendi i Republikës së Kosovës të organizojë një debat të veçantë parlamentar në lidhje me përgjegjësinë e Qeverisë së Kosovës dhe institucioneve përgjegjëse mbi organizimin arsimit parauniversitar në Kosovë.

Lini Një Koment