Zëvendësministrin e tallnin në Suharekë: Ka shkuar nuse (Video)

Çifti Burim Ramadani dhe Lena Ahmeti-Ramadani në Talk të KTV-së ka rrëfyer se si çift i ri nuk e kishte aspak të lehtë të tejkalonte sfidat e bashkëjetesës.

Pasi vinin nga qytete të ndryshme, Burimi nga Suhareka dhe Lena nga Prishtina, ata nuk e kishin të zgjidhur çështjen e vendbanimit në fillim. Anëtar i AAK-së, Burim Ramadani, ka treguar se kishte marrë një kredi dhe e kishte blerë banesën e babait të gruas së tij, Lenës, ku ajo ishte rritur.

Duke u nisur nga ky fakt, ai ka thënë se në Suharekë ishin shtuar zërat se “Burimi ka shkuar nuse”. Me shaka ai u është përgjigjur fjalëve duke thënë se “Rrini rehat Suhareka se s’kam shkuar nuse po kam marrë nuse edhe shtëpi”.

Lini Një Koment