Intervista e fundit

Shiko më shum artikuj

Mustafa Nano për “Danas”: Kosova nuk mund të kthehet më në Serbi

1 ditë më parë

Gazetari nga Shqipëria, i pyetur nga “Danas” i Beogradit” se si i vlerësonte takimet dhe bisedat me kolegun nga Serbia, Zoran Panoviqin, është shprehur se do të dëshironte që me

Opinioni i fundit

Shiko më shum artikuj

Të famshmit që i lindë partia, e të cilët më pas e “vrasin” nënën e vet!

8 minuta më parë

Shkruan: Xhevdet POZHARI ‘Tallava’ muzika dhe politika, me gjasë janë dy veprimtaritë më të parapëlqyera në shoqërinë shqiptare. Kjo, mbase, pse tek ne qëmoti nuk dëgjohet zëri i këngëtares, por