3 të dyshuar për marrje me prostitucion në Prizren

Në Fshatin Xërxë në Prizren, pas hetimeve të zhvilluara në dyshimin e bazuar për kryerjen e veprës mundësim në prostitucion dhe ofrim i lokaleve për prostitucion janë arrestuar 3 të dyshuar meshkuj.

Në raportin policor thuhet se me urdhër të prokurorit të dyshuarit pas intervistimit janë liruar dhe por se rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

Lini Një Koment