Garip Kaba,shef i shtabit të ASH-së në Strugë

Garip Kaba, është zgjedhur shef i shtabit elektoral të Aleancës për Shqiptarët për Komunën e Strugës.

Lajmin e ka konfirmon Ymer Ymeri kryetar i ASH-së në Strugë .Garip Kaba,aktualisht drejton Ndërmarrjen Komunale të Higjienës dhe është një politikanët më me ndikim në këtë formacion politik. Në Strugë, konkurron lideri Ziadin Sela, ndërsa bartës liste të këshilltarëve Ymer Ymeri

Lini Një Koment