Intervista e fundit

Shiko më shum artikuj

“Rri urtë se do hash plumbin kokës”/ Si u ‘riluajt’ në situata reale “Dueli i heshtur” në ’89-ën me anijen “Dukati”, që mbërriti në Brindizi me 7 pjestarë të ekuipazhit peng

3 javë më parë

Dashnor Kaloçi/ Publikohen disa dokumente të panjohura arkivore të nxjerra nga Arkivi Qendror i Shtetit (fondi i ish-Komitetit Qendror të PPSH-së) dhe Arkivi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, të

Opinioni i fundit

Shiko më shum artikuj

Kimete Berisha godet islamofobët: Veç shqiptarit i ban vaki edhe musliman edhe islamofob!

2 javë më parë

Kimete Berisha Si u bë feja islame kaq e ‘gjallë’ dhe atraktive! Të gjitha religjionet lindën në Lindjen e Mesme, edhe ‘Zoti’ i Perendimit ‘lindi’ në Lindje! Ka shpjegim logjik