Bajrami kërkon dorëheqjen e ministrave Hoxha e Hyseni

Shefja e Grupit Parlamentar të Nismës për Kosovën, Valdete Bajrami, ka kërkuar dorëheqjen e menjëherë të ministres së Drejtësisë Dhurata Hoxha dhe ministrit të Brendshëm, Skender Hyseni.

Ajo tha se kjo dorëheqje është dashur të vinte pa ua kërkuar askush.