Britania e Madhe: Përdorimi i armëve kimike ishte krim kundër njerëzimit

Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, Karen Pierce, ka thënë se përfshirja e Britanisë në sulmet ajrore në Siri ishin “një ndërhyrje humanitare”, dhe ishte ligjërisht e justifikueshme.

“Regjimi sirian po vret njerëzit e vet tash e shtatë vjet”, ka thënë Pierce.

“Përdorimi i armëve kimike ishte një krim dhe ishte krim kundër njerëzimit”.

Lini Një Koment