Komunat

Shpend Ahmeti: Si mund të rinumërohen votat me kusht, kur nuk janë numëruar?

2 vjet më parë

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga Lëvizja Vetëvendosje, Shpend Ahmeti ka pyetur si mund të rinumërohen votat me kusht, kur

Shpend Ahmeti apo Arban Abrashi – Sot dihet fituesi i Prishtinës

2 vjet më parë

“Luftës” mes Shpend Ahmetit dhe Arban Abrashit për Prishtinën sot i vjen fundi pasi Qendra e Numërimit dhe Rezultateve (QNR)

‘Luftë’ për Prishtinën

2 vjet më parë

Rezultati i ngushtë mes Shpend Ahmetit dhe Arban Abrashit në Prishtinë ka

Para 74 vitesh, gjyshi i Qëndron Kastratit ishte kryetar i Kamenicës (Foto)

2 vjet më parë

Axha i kryetarit të ri të Kamenicës, Qëndron Kastratit, Ismajli Kastrati, ka

1 75 76 77