Drogë brenda burgut

Një person ka tentuar të fus në Qendrën Korrektuese në Lipjan, pesë qese të vogla me substancë të dyshuar narkotike.

Sipas Policisë, gjatë kontrollit në trup tek i dyshuari mashkull, janë gjetur dhe konfiskuar pesë qese të vogla me substancë të dyshuar narkotike.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt