Dy vjet për t’i kapur këto foto mahnitëse

Krzysztof Smejlis është një fotograf nga Polonia.

Përgjatë dy viteve të fundit, ai ka fotografuar qytetin Swidwin në Poloni.

Arkitekturën, peisazhet, njerëzit, kafshët, sportin dhe ngjarjet, transmeton Klan Kosova.

Ua sjellim më poshtë:
[{ loading … }]

[{ loading … }]

[{ loading … }]