Hoxhaj flet për raportet Kosovë-Serbi

Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj raporton para anëtarëve të komisionit për Punë të Jashtme lidhur me raportet Kosovë – Serbi.

Raportimi i tij vjen tre ditë pas heqjes së murit në veri që u bë pas marrëveshjes në mes të Qeverisë së Kosovës dhe përfaqësuesve serbë në Kosovë, njofton Klan Kosova