Ja sa ishte i pasur Erdogani kur u zgjodh në krye të partisë së tij

Një prej liderëve botërorë më të fuqishëm dhe diskutueshëm pa dyshim se është edhe presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan. Në një hulmtim nga Sakte.net, hasim në dokumente që paraqesin një pasuri modeste të tij në vitin 2001 kur ai kishte deklaruar pasurinë e tij si kryetar i Partisë AK.

Presidenti Erdogan, në vitin 2001, si Kryetar i Partisë AK, kishte deklaruar pasurinë e tij.

Presidenti Erdogan, në vitin 2001, si Kryetar i Partisë AK, kishte deklaruae pronës në 8 artikujt e tij të deklaruar pronës. Deklarata e pronës së Erdoganit e shkruar në dorëshkrimin e tij të datës 10 shtator 2001 ishte si më poshtë: 376 metra katror tokë (40 mijë lira) në Bolluca, 2 mijë metra tokë në Rize Güneysu (10 mijë lira), 340 mijë dollarë amerikanë, 130 mijë DM, 174 republikanë ari. Këto mjete Erdogan i kishte arsyetuar me ortakërinë në biznese.

Gruaja e tij, Emine Erdogan kishte deklaruar bizhuteri të ndryshme në vlerë prej 7 mijë e 800 milionë paund./Sakte.net

erdoganın mal varlıgı resmı gazete

erdoganın mal varlıgı resmı gazete

erdoganın mal varlıgı

erdoganın mal varlıgı

Lini Një Koment