Kim Mehmeti: Platforma është kurth i BDI-së

Shkrimtari Kim Mehmeti ka qenë mysafir në Nova TV, ku ka bërë analizuar të gjitha mundësitë dhe skenaret e mundshme për formimin e qeverisë.

Ai ka folur edhe për bisedimet LSDM-BDI, por edhe për interesat e BDI-së dhe OBRM-PDUKM-së.

Sa i përket Platformës shqiptare, Mehmeti vlerëson se bëhet fjalë për një kurth të BDI-së. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë.