Krasniqi selam Thaçit:Herët,herët është dashur të ecnit pas vlerave të luftës

A ruhen vlerat e UÇK-së vetëm duke i kujtuar emblemat e rena për Liri?
A mund të jetë vlerë për breza UÇK-ja me dënimet që priten të pasojnë nga Gjykata Speciale?
Herët, herët është dashur te ecnim pas vlerave të luftës. Dhe të punonit për ligjësimin e atyre vlerave?!
Sa jemi larguar gjatë këtyre viteve të pavarësisë nga vlerat e vërteta te UÇK-së?
Vlerat askund nuk mbrohen vetëm me fjalë!
Vlerat mbrohen nga njerëzit me integritet!