Land Rover vjen me dushin për qentë |VIDEO

Brendi i njohur i veturave “Land Rover” është tradicionalisht i prirur për të festuar Ditën e Qenve e cila është më 26 gusht.


Me këtë rast, kompania në fjalë ka do të nis një gamë të re të “gjërave këndshme” dukë shndërruar kështu pjesën e pasme të modelit të saj “Discovery” ose “Velar” në një vend të freskët për qentë.

Me një mundësi hyrjeje nga prapa, me ujë të rrjedhshëm si dhe me sistemin e shpërlarjes e bënë “Roverin” të jetë unik në këtë kategori.

Çmimet do të fillojnë nga 397 euro për një “Paketë transportuese të kafshëve”.

Lini Një Koment