Miratohet Projektligji për Buxhetin në lexim të parë

Me 73 vota për dhe 20 kundër, është miratuar në parim shqyrtimi i parë i Projektligjit të Buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2017.

Leximi i dytë i Projektligjit të Buxhetit do të vazhdojë në seancën e sotme që pritet të fillojë në ora 21:00.

Ndërsa gjatë ditës së djeshme Indeksonline ka raportuar se sot do të bëhet miratimi Projektligjit të Buxhetit për vitin 2017.

Sipas burimeve të Indeksonline, ishte bërë e ditur se LDK-ja tashmë kishte pranuar të gjitha kërkesat e parashtruara nga PDK-ja në lidhje me ndarjen e linjave buxhetore.