Modele të reja të çantave për plazh

Një mori çantash për plazh janë publikuar në tabloidin e modës Elle.

Çantat të cilat janë paraparë të jenë kryesisht për plazhe, mund të blihen online në faqe të ndryshme me çmime deri në 50 dollarë.

Këto modele mund të blihen edhe në faqen e njohur Amazon.com, dhe janë trendi më i ri i çantave për bregdet.

Lini Një Koment