Ndalohen marrëdhëniet intime mes ministrave dhe të punësuarve

Kjo pas një skandali në Ministrisë e Infrastrukturës Pas skandalit që dridhi qeverinë e Australisë, kryeministri i këtij vendi Malcolm Turnbull ka marr vendim që të ndalojë marrëdhëniet seksuale në mes të ministrave dhe të punësuarve në kabinete. Zëvendëskryeministri dhe ministri i Infrastrukturës Barnaby Joyece bëri një fëmijë me ish zëdhënësen për media pavarësisht promovimit të vlerave familjare.

Lini Një Koment